mandag den 28. maj 2012

Cricut cake

Cricut Cake

- mit legetøj
Her i starten af året, købte jeg et nyt stykke legetøj. Lige som manden går ud og køber store nye maskiner - havde jeg også et behov for at investere i en stor fin maskine.
 Min Cricut Cake.

Harmløs ser den ud - og det er den også - men den kan nogle ting.....

Maskinen er konstrueret til at kunne skære fondant. Man ruller fondanten ud på sin kagemåtte, indsætter måtten, indsætter et program (cartridge) vælger et motiv og trykker CUT. 
Det lyder simpelt - og det er det også.


Sådan ser det ud når de professionelle laver en video.



og når jeg laver en video, med telefonen og fjernsynet kørende i baggrunden :)





nåh ja så kan den jo også lige skære papir.



(også lavet på telefonen - med fodbold i fjernsynet)


Den vil I se mere til..

Fondant skåret på min Cricut


Det er rigtigt legetøj!

5 kommentarer:

  1. Det er altså smart. Hvad koster sådan en maskine mon? Jeg har jo snart fødselsdag. Dine optagelser kan man ikke se. Man får beskeden "the Video is currently not available. Please try again later"

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Merete Det er en dejlig maskine - vi var nogle stykker der gik sammen og fik en fint tilbud - en stor Cricut Cake maskine, 5 programmer, 4 kagemåtter (hvoraf 2 af den er ekstra lange) Forskellige slags kageværktøj, heriblandt smoother, spatler, ekstra knive... mener af jeg gav 2500,- for hele pakken. Men har set at andre også har indhentet gode tilbud enten via ebay.co.uk eller ebay.com. Jeg har forsøgt at lægge videoerne ind igen. De virker for mig - tak, fordi du lige gjorde mig opmærksom på problemet.

      Slet
  2. Det fungere fint for mig at se videoerne. Sjovt at se hvordan den arbejder - kan godt se at der er mange timers besparelse i sådan en fætter. En dag må jeg se den in action IRL - kunne være spændende!

    SvarSlet
  3. Hej Mette. Modtog mine fine gaver forleden dag og glæder mig så meget til at få dem brugt!:)
    Endnu en gang, mange tak!:)

    SvarSlet
  4. Hej Louise
    Hvornår modtog du dem? Jeg sendte dem om mandagen (d. 4) - dagen før grundlovsdag. Pakken har nok været forbi kbh. post sortering, men synes nu alligevel... når du skriver for et par dage siden, at det er en lang tur. Ifg, google skulle de kun være ca. 30 min kørsel mellem os...
    Dejligt, at du har modtaget pakken trods alt.
    Glæder mig til at se resultaterne :)

    SvarSlet

Efterlad gerne en kommentar - det gør mig glad! :)